Frisella “mon amour”
Ingredienti:
1 frisella
Pomodorini gialli
Pomodorini rossi
1 burrata
Origano secco
Olio extravergine d’oliva
Sale
Lavare i pomodorini, tagliarli in 4 parti e condirli con un po’ di sale.
Riempire una ciotola con dell’acqua e immergere la frisella per 3 secondi.
Adagiare la frisella in un piatto, distribuire la burrata e i pomodorini è spolverizzare con dell’origano. Completare il piatto con un filo di olio extravergine d’oliva a crudo e servire subito.
-
-
Frisella "mon amour"
Ingredients:
1 frisella
Yellow cherry tomatoes
Red cherry tomatoes
1 burrata
Dried oregano
Extra virgin olive oil
salt
Wash the cherry tomatoes, cut them into 4 parts and season them with a little salt.
Fill a bowl with water and immerse the frisella for 3 seconds.
Place the frisella on a plate, distribute the burrata and the cherry tomatoes and sprinkle with oregano.
Complete the dish with a drizzle of extra virgin olive oil and serve immediately.
-
-
Frisella "mon amour"
Malzemeler:
1 frisella
Sarı kiraz domates
Kırmızı çeri domates
1 burrata
Kurutulmuş kekik
Sızma zeytinyağı
tuz
Çeri domatesleri yıkayın, 4 parçaya bölün ve biraz tuzla baharatlayın.
Bir kaseyi suyla doldurun ve frisellayı 3 saniye daldırın.
Frisellayı bir tabağa koyun, burrata ve çeri domatesleri dağıtın ve kekik serpin; sızma zeytinyağı ile tabağı tamamlayın ve hemen servis yapın.
Nessun commento:
Posta un commento