venerdì 11 settembre 2020

Frisella “mon amour”

 Frisella “mon amour”


Ingredienti:


1 frisella 

Pomodorini gialli 

Pomodorini rossi 

1 burrata 

Origano secco 

Olio extravergine d’oliva 

Sale


Lavare i pomodorini, tagliarli in 4 parti e condirli con un po’ di sale.

Riempire una ciotola con dell’acqua e immergere la frisella per 3 secondi.

Adagiare la frisella in un piatto, distribuire la burrata e i pomodorini è spolverizzare con dell’origano. Completare il piatto con un filo di olio extravergine d’oliva a crudo e servire subito.

-

-


Frisella "mon amour"


 Ingredients:


 1 frisella

 Yellow cherry tomatoes

 Red cherry tomatoes

 1 burrata

 Dried oregano

 Extra virgin olive oil

 salt


Wash the cherry tomatoes, cut them into 4 parts and season them with a little salt.

Fill a bowl with water and immerse the frisella for 3 seconds.

Place the frisella on a plate, distribute the burrata and the cherry tomatoes and sprinkle with oregano.  

Complete the dish with a drizzle of extra virgin olive oil and serve immediately.

-

-


Frisella "mon amour"


 Malzemeler:


 1 frisella

 Sarı kiraz domates

 Kırmızı çeri domates

 1 burrata

 Kurutulmuş kekik

 Sızma zeytinyağı

 tuz


Çeri domatesleri yıkayın, 4 parçaya bölün ve biraz tuzla baharatlayın.

Bir kaseyi suyla doldurun ve frisellayı 3 saniye daldırın.

Frisellayı bir tabağa koyun, burrata ve çeri domatesleri dağıtın ve kekik serpin; sızma zeytinyağı ile tabağı tamamlayın ve hemen servis yapın.

Nessun commento:

Posta un commento