Cestini di zucchine con tabbouleh
Ingredienti:
2 zucchina grosse
100 g di Couscous già cotto
10 pomodorini
1 cipollotto
Prezzemolo tritato
Menta fresca tritata
Olio extravergine d’oliva
Succo di limone
Sale, pepe
Lavare e tagliare i pomodorini a piccoli dadini, tritare il cipollotto.
Mescolare i pomodorini, il trito di cipollotto, prezzemolo e menta con il couscous. Insaporire con olio extravergine d’oliva, succo di limone, sale e pepe a piacere.
Lavare le zucchine, tagliarle a pezzetti e cuocerle a vapore.
Lasciare che si raffreddino, poi scavarle, salarle leggermente e riempirle con il tabbouleh.
Servire subito.
-
-
Zucchini baskets with tabbouleh
Ingredients:
2 large courgettes
100 g of Couscous already cooked
10 cherry tomatoes
1 spring onion
Chopped parsley
Chopped fresh mint
Extra virgin olive oil
Lemon juice
Salt and pepper
Wash and cut the cherry tomatoes into small cubes, chop the spring onion.
Mix the cherry tomatoes, the chopped onion, parsley and mint with the couscous. Season with extra virgin olive oil, lemon juice, salt and pepper to taste.
Wash the courgettes, cut them into small pieces and steam them.
Let them cool, then dig them, salt them lightly and fill them with tabbouleh.
Serve immediately.
-
-
Tabbouleh ile kabak sepetleri
Malzemeler:
2 büyük kabak
100 gr pismis Couscous veya bulgur
10 adet kiraz domates
1 taze soğan
Kıyılmış maydanoz
Kıyılmış Taze nane
Sızma zeytinyağı
Limon suyu
Tuz, karabiber
Kiraz domatesleri yıkayın ve küçük küpler halinde kesin, taze soğanı doğrayın.
Kiraz domates, doğranmış soğan, maydanoz ve nane ile Couscous’u karıştırın. Sızma zeytinyağı, limon suyu, tuz ve karabiber ekleyin.
Kabakları yıkayın, küçük parçalar halinde kesin ve buharda pisirin.
Soğumalarını bekleyin, sonra kazın, hafifçe tuzlayın ve tabbouleh ile doldurun.
Hemen servis yapın.
Ingredienti:
2 zucchina grosse
100 g di Couscous già cotto
10 pomodorini
1 cipollotto
Prezzemolo tritato
Menta fresca tritata
Olio extravergine d’oliva
Succo di limone
Sale, pepe
Lavare e tagliare i pomodorini a piccoli dadini, tritare il cipollotto.
Mescolare i pomodorini, il trito di cipollotto, prezzemolo e menta con il couscous. Insaporire con olio extravergine d’oliva, succo di limone, sale e pepe a piacere.
Lavare le zucchine, tagliarle a pezzetti e cuocerle a vapore.
Lasciare che si raffreddino, poi scavarle, salarle leggermente e riempirle con il tabbouleh.
Servire subito.
-
-
Zucchini baskets with tabbouleh
Ingredients:
2 large courgettes
100 g of Couscous already cooked
10 cherry tomatoes
1 spring onion
Chopped parsley
Chopped fresh mint
Extra virgin olive oil
Lemon juice
Salt and pepper
Wash and cut the cherry tomatoes into small cubes, chop the spring onion.
Mix the cherry tomatoes, the chopped onion, parsley and mint with the couscous. Season with extra virgin olive oil, lemon juice, salt and pepper to taste.
Wash the courgettes, cut them into small pieces and steam them.
Let them cool, then dig them, salt them lightly and fill them with tabbouleh.
Serve immediately.
-
-
Tabbouleh ile kabak sepetleri
Malzemeler:
2 büyük kabak
100 gr pismis Couscous veya bulgur
10 adet kiraz domates
1 taze soğan
Kıyılmış maydanoz
Kıyılmış Taze nane
Sızma zeytinyağı
Limon suyu
Tuz, karabiber
Kiraz domatesleri yıkayın ve küçük küpler halinde kesin, taze soğanı doğrayın.
Kiraz domates, doğranmış soğan, maydanoz ve nane ile Couscous’u karıştırın. Sızma zeytinyağı, limon suyu, tuz ve karabiber ekleyin.
Kabakları yıkayın, küçük parçalar halinde kesin ve buharda pisirin.
Soğumalarını bekleyin, sonra kazın, hafifçe tuzlayın ve tabbouleh ile doldurun.
Hemen servis yapın.
Nessun commento:
Posta un commento