Buon anno a tutti con questo antipasto che ho preparato ieri sera
Gamberoni sale e pepe
6 gamberoni
1 cipollotto fresco
2 cucchiai di bacche di pepe rosa
Sale risa dell’ Himalaya
Olio d’oliva
Eliminare la testa dei gamberoni ( usatela per fare un fumetto di pesce) lasciando il carapace e con una forbice tagliare le “zampine”. Incidere poi il carapace sul dorso ed eliminare il budello.
Sciacquare e asciugare i gamberoni.
Lavare il cipollotto e tagliarlo a rondelle, comprese le foglie verdi.
In una padella antiaderente scaldare 2 cucchiai di olio, aggiungere le bacche di pepe rosa, il cipollotto e i gamberoni. Spolverizzare con una bella manciata di sale rosa dell’Himalaya e saltare il tutto per 5 minuti a fiamma vivace.
Servire subito.
-
-
Salt and pepper prawns
6 king prawns
1 fresh spring onion
2 tablespoons of pink pepper berries
Laughter salt from the Himalayas
Olive oil
Remove the head of the prawns (use it to make a fish stock) leaving the shell and cut the "legs" with a pair of scissors. Then cut the carapace on the back and remove the gut.
Rinse and dry the prawns.
Wash the spring onion and cut into slices, including the green leaves.
In a non-stick pan heat 2 tablespoons of oil, add the pink pepper berries, the spring onion and the prawns. Sprinkle with a nice handful of pink Himalayan salt and sauté everything for 5 minutes over high heat.
Serve immediately.
-
-
Tuz ve karabiberli karides
6 kral karides
1 taze taze soğan
2 yemek kaşığı pembe biber tanesi
Himalayalardan kahkaha tuzu
Zeytin yağı
Karideslerin kafasını çıkarın (balık suyu yapmak için kullanın) kabuğunu bırakarak "bacaklarını" bir makasla kesin. Sonra kabuğun arkasını kesin ve bağırsağı çıkarın.
Karidesleri durulayın ve kurulayın.
Taze soğanı yıkayın ve yeşil yapraklar dahil dilimler halinde kesin.
Yapışmaz tavada 2 yemek kaşığı sıvı yağı ısıtın, pembe biber, taze soğan ve karidesleri ekleyin. Bir avuç pembe Himalaya tuzu serpin ve 5 dakika yüksek ateşte soteleyin.
Hemen servis yapın.
Nessun commento:
Posta un commento