Ingredienti per 4 persone:
- 1 filoncino piccolo
- 12 pomodorini ciliegini
- 8 olive nere denocciolate
- 100 g di asiago
- 6 -7 noci
- 1 spicchio di aglio piccolo
- rosmarino q.b.
- olio evo
- sale, pepe
Zeytinli, peynirli ve cevizli bruschetta
4 kisilik tarif:
- 1 ekmek
- 12 kiraz domates
- 8 cekirdeksiz zeytin
- 100 g dilediginiz peynir
- 6-7 ayiklanmis ceviz
- 1 kucuk dis sarmisak
- biberiye
- zeytin yagi
- tuz, karabiber
Domatesler yikanip kup kup dograndiktan sonra bir suzgece konur.Sarmisak ince ince dogranir, zeytin yuvarlak kesilir, peynir rendelenir. Zeytin, sarmisak, domates, biberiye bir kabta tus, karabiber ve zeytin yagi ile karistirilir. Ekmek dilimleri firinin izgara bolumunde biraz kizartilip hazirlanan harcla doldurulur. Rendelenmis peynir ve parca parca ceviz ile servis yapilir. Afiyet olsun.
Nessun commento:
Posta un commento