Piadina al salmone
Ingredienti per 2 piadine:
2 piadine
240 g di salmone affumicato a fette
Rucola
Cipolla rossa
2 formaggi caprini
Prezzemolo
Pepe
Lavare e tritare finemente il prezzemolo, aggiungerlo al caprino insieme ad una spolverata di pepe e con una forchetta mescolare con cura.
Coprire ogni piadina con abbondante crema al formaggio, distribuire il salmone, un po’ di rucola lavata e qualche fettina di cipolla rossa.
Arrotolare ogni piadina e chiuderla con della carta stagnola.
Riporre in frigorifero per 2-3 ore poi tagliare a fette spesse e servire.
-
-
Piadina with salmon
Ingredients for 2 wraps:
2 wraps
240 g sliced smoked salmon
Rocket salad
Red onion
2 goat cheeses
Parsley
pepper
Wash and finely chop the parsley, add it to the goat cheese together with a sprinkling of pepper and mix carefully with a fork.
Cover each piadina with plenty of cream cheese, distribute the salmon, a little washed rocket and a few slices of red onion.
Roll up each piadina and close it with aluminum foil.
Refrigerate for 2-3 hours then cut into thick slices and serve.
-
-
Somon ile Piadina
2 sargı için malzemeler:
2 adet lavas ekmegi
240 gr dilimlenmiş somon füme
Roka salatası
kırmızı soğan
2 keçi peyniri
Maydanoz
biber
Maydanozu yıkayın ve ince doğrayın, bir tutam biber serpintisiyle birlikte keçi peynirine ekleyin ve dikkatlice bir çatalla karıştırın.
Her piadinaya bol miktarda krem peynir sürün, somonu, biraz yıkanmış roketi ve birkaç dilim kırmızı soğanı dağıtın.
Her piadinayi rulo sarın ve alüminyum folyo ile kapatın.
2-3 saat buzdolabında bekletin, sonra kalın dilimler halinde kesin ve servis yapın.
Ingredienti per 2 piadine:
2 piadine
240 g di salmone affumicato a fette
Rucola
Cipolla rossa
2 formaggi caprini
Prezzemolo
Pepe
Lavare e tritare finemente il prezzemolo, aggiungerlo al caprino insieme ad una spolverata di pepe e con una forchetta mescolare con cura.
Coprire ogni piadina con abbondante crema al formaggio, distribuire il salmone, un po’ di rucola lavata e qualche fettina di cipolla rossa.
Arrotolare ogni piadina e chiuderla con della carta stagnola.
Riporre in frigorifero per 2-3 ore poi tagliare a fette spesse e servire.
-
-
Piadina with salmon
Ingredients for 2 wraps:
2 wraps
240 g sliced smoked salmon
Rocket salad
Red onion
2 goat cheeses
Parsley
pepper
Wash and finely chop the parsley, add it to the goat cheese together with a sprinkling of pepper and mix carefully with a fork.
Cover each piadina with plenty of cream cheese, distribute the salmon, a little washed rocket and a few slices of red onion.
Roll up each piadina and close it with aluminum foil.
Refrigerate for 2-3 hours then cut into thick slices and serve.
-
-
Somon ile Piadina
2 sargı için malzemeler:
2 adet lavas ekmegi
240 gr dilimlenmiş somon füme
Roka salatası
kırmızı soğan
2 keçi peyniri
Maydanoz
biber
Maydanozu yıkayın ve ince doğrayın, bir tutam biber serpintisiyle birlikte keçi peynirine ekleyin ve dikkatlice bir çatalla karıştırın.
Her piadinaya bol miktarda krem peynir sürün, somonu, biraz yıkanmış roketi ve birkaç dilim kırmızı soğanı dağıtın.
Her piadinayi rulo sarın ve alüminyum folyo ile kapatın.
2-3 saat buzdolabında bekletin, sonra kalın dilimler halinde kesin ve servis yapın.
Nessun commento:
Posta un commento