Ingredienti:
1/2 kg di yogurt greco cremoso
200 ml di latte condensato
30-32 biscotti petit beurre
1 barattolo di marmellata di fragole
In un recipiente mescolare lo yogurt e il latte condensato.
Aggiungere i biscotti che avrete precedentemente sbriciolato grossolanamente e mescolare per amalgamare tutti gli ingredienti.
Prendere solo la parte rimovibile con la cerniera di uno stampo da dolce a cerniera e posizionarlo su un piatto da portata. Foderare le pareti dello stampo con carta da forno e versare il composto. Mettere in frigorifero per 30 minuti.
Riprendere il dolce e distribuire la marmellata su tutta la superficie . Riporre in frigorifero per 2-3 ore.
Servire a fette.
-
-
-
Cold Yogurt cake
Ingredients:
1/2 kg of creamy Greek yogurt
200 ml of condensed milk
30-32 petit beurre biscuits
1 jar of strawberry jam
Mix the yogurt and condensed milk in a bowl.
Add the biscuits that you have previously crumbled coarsely and mix all the ingredients.
Take only the removable part with the zipper of a hinged dessert mold and place it on a serving dish.
Line the walls of the mold with baking paper and pour the mixture.
Refrigerate for 30 minutes.
After spread the jam over the entire surface.
Store in the refrigerator for 2-3 hours.
Serve in slices.
-
-
-
Yoğurtlu soguk kek
Malzemeler:
1/2 kg süzme yoğurt
200 ml yoğunlaştırılmış süt
30-32 petitbeurre bisküvi
1 adet çilek reçeli
Bir kapta yoğurt ve yoğunlaştırılmış sütü karıştırın.
Daha önce kaba bir şekilde ufalamış olduğunuz bisküvileri ekleyin ve bütün malzemeleri iyice karıştırın.
Yandan kelepceli bir tatlı kalıbının yalnızca çıkarılabilir üst kismini alın ve servis tabağına yerleştirin. Kalıbın duvarlarını pişirme kağıdı ile kapladiktan sonra karışımı dökün. Buzdolabinda 30 dakika soğutun.
Keki buzdolabindan alip reçeli tüm yüzeye yayin. Buzdolabında 2-3 saat Bellettini..
Dilimleyerek servis yapın.
1/2 kg di yogurt greco cremoso
200 ml di latte condensato
30-32 biscotti petit beurre
1 barattolo di marmellata di fragole
In un recipiente mescolare lo yogurt e il latte condensato.
Aggiungere i biscotti che avrete precedentemente sbriciolato grossolanamente e mescolare per amalgamare tutti gli ingredienti.
Prendere solo la parte rimovibile con la cerniera di uno stampo da dolce a cerniera e posizionarlo su un piatto da portata. Foderare le pareti dello stampo con carta da forno e versare il composto. Mettere in frigorifero per 30 minuti.
Riprendere il dolce e distribuire la marmellata su tutta la superficie . Riporre in frigorifero per 2-3 ore.
Servire a fette.
-
-
-
Cold Yogurt cake
Ingredients:
1/2 kg of creamy Greek yogurt
200 ml of condensed milk
30-32 petit beurre biscuits
1 jar of strawberry jam
Mix the yogurt and condensed milk in a bowl.
Add the biscuits that you have previously crumbled coarsely and mix all the ingredients.
Take only the removable part with the zipper of a hinged dessert mold and place it on a serving dish.
Line the walls of the mold with baking paper and pour the mixture.
Refrigerate for 30 minutes.
After spread the jam over the entire surface.
Store in the refrigerator for 2-3 hours.
Serve in slices.
-
-
-
Yoğurtlu soguk kek
Malzemeler:
1/2 kg süzme yoğurt
200 ml yoğunlaştırılmış süt
30-32 petitbeurre bisküvi
1 adet çilek reçeli
Bir kapta yoğurt ve yoğunlaştırılmış sütü karıştırın.
Daha önce kaba bir şekilde ufalamış olduğunuz bisküvileri ekleyin ve bütün malzemeleri iyice karıştırın.
Yandan kelepceli bir tatlı kalıbının yalnızca çıkarılabilir üst kismini alın ve servis tabağına yerleştirin. Kalıbın duvarlarını pişirme kağıdı ile kapladiktan sonra karışımı dökün. Buzdolabinda 30 dakika soğutun.
Keki buzdolabindan alip reçeli tüm yüzeye yayin. Buzdolabında 2-3 saat Bellettini..
Dilimleyerek servis yapın.
Nessun commento:
Posta un commento