Gamberi sale & pepe
Ingredienti per 2 persone:
12 gamberi puliti
Pepe rosa in salamoia
Sale rosa dell’Himalaya
Cipollotto fresco
Olio extravergine d’oliva
In una padella scaldare 2 cucchiai di olio, aggiungere i gamberi e cuocerli 2 minuti per parte.
Lavare il cipollotto e unire ai gamberi la parte verde tagliata fino a 1 cm dalla testa del cipollotto.
Aggiungere 2 cucchiai di pepe rosa sgocciolato e un’abbondante spolverata di sale rosa dell’himalaya.
Insaporire a fiamma vivace per qualche minuto e servire subito.
-
-
Salt & pepper shrimp
Ingredients for 2 people:
12 cleaned prawns
Pickled pink pepper
Pink Himalayan salt
Fresh spring onion
Extra virgin olive oil
In a pan heat 2 tablespoons of oil, add the prawns and cook them for 2 minutes on each side.
Wash the spring onion and add to the prawns the green part cut up to 1 cm from the head of the spring onion.
Add 2 tablespoons of drained pink pepper and a generous sprinkling of pink Himalayan salt.
Season over high heat for a few minutes and serve immediately.
-
-
Tuz ve karabiberli karides
2 kişilik malzemeler:
12 temizlenmiş karides
Turşu pembe biber
Pembe Himalaya tuzu
Taze soğan
Sızma zeytinyağı
Bir tavada 2 yemek kaşığı yağ ısıtın, karidesleri ekleyin ve her iki tarafta 2 dakika pişirin.
Taze soğanı yıkayın ve yesil kismini ince ince dograyip karideslere ekleyin.
2 yemek kaşığı süzülmüş pembe biber ve cömertce pembe Himalaya tuzu serpin.
Birkaç dakika yüksek ateşte tatlandirip hemen servis yapın.
Ingredienti per 2 persone:
12 gamberi puliti
Pepe rosa in salamoia
Sale rosa dell’Himalaya
Cipollotto fresco
Olio extravergine d’oliva
In una padella scaldare 2 cucchiai di olio, aggiungere i gamberi e cuocerli 2 minuti per parte.
Lavare il cipollotto e unire ai gamberi la parte verde tagliata fino a 1 cm dalla testa del cipollotto.
Aggiungere 2 cucchiai di pepe rosa sgocciolato e un’abbondante spolverata di sale rosa dell’himalaya.
Insaporire a fiamma vivace per qualche minuto e servire subito.
-
-
Salt & pepper shrimp
Ingredients for 2 people:
12 cleaned prawns
Pickled pink pepper
Pink Himalayan salt
Fresh spring onion
Extra virgin olive oil
In a pan heat 2 tablespoons of oil, add the prawns and cook them for 2 minutes on each side.
Wash the spring onion and add to the prawns the green part cut up to 1 cm from the head of the spring onion.
Add 2 tablespoons of drained pink pepper and a generous sprinkling of pink Himalayan salt.
Season over high heat for a few minutes and serve immediately.
-
-
Tuz ve karabiberli karides
2 kişilik malzemeler:
12 temizlenmiş karides
Turşu pembe biber
Pembe Himalaya tuzu
Taze soğan
Sızma zeytinyağı
Bir tavada 2 yemek kaşığı yağ ısıtın, karidesleri ekleyin ve her iki tarafta 2 dakika pişirin.
Taze soğanı yıkayın ve yesil kismini ince ince dograyip karideslere ekleyin.
2 yemek kaşığı süzülmüş pembe biber ve cömertce pembe Himalaya tuzu serpin.
Birkaç dakika yüksek ateşte tatlandirip hemen servis yapın.
Nessun commento:
Posta un commento