Poche mosse per un #antipasto sfizioso
Mr. FUNGO 🍄
300 g di funghi champignon bistecca
2 uova
Pane grattugiato
Erbe mediterranee aromatiche
Olio per friggere
Sale, pepe
Con un panno umido pulire i champignon bistecca, passarli prima nelle uova sbattute con un po’ di pepe e poi nel pane grattugiato mescolato con le erbe mediterranee aromatiche. Friggere i funghi da entrambi i lati in abbondante olio bollente e trasferirli su carta assorbente da cucina. Salarli e gustarli subito.
-
-
Mr. MUSHROOM 🍄
300 g of steak champignon mushrooms
2 eggs
Breadcrumbs
Aromatic Mediterranean herbs
Fry oil
Salt and pepper
Clean the steak mushrooms with a damp cloth, pass them first in beaten eggs with a little pepper and then in breadcrumbs mixed with aromatic Mediterranean herbs. Fry the mushrooms on both sides in abundant boiling oil and transfer them to absorbent kitchen paper. Salt them and enjoy them immediately.
-
-
Bay MANTAR 🍄
300 gr biftek mantarı
2 yumurta
Galeta unu
Aromatik Akdeniz otları
Kızartma yağı
Tuz ve biber
Biftek mantarlarını nemli bir bezle temizleyin, önce biraz biberle çırpılmış yumurtaya, ardından aromalı Akdeniz otları ile karıştırılmış galeta ununa aktarın. Mantarları bol kızgın yağda iki tarafını da kızartın ve emici mutfak kağıdına aktarın. Onları tuzlayın ve hemen tadın.
Nessun commento:
Posta un commento